keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Eikö tämä mysteeri selviä koskaan???

Eilen oli sitten se magneettikuvauspäivä. Kyllä oli masentavaa katsoa, kun koira pelkäsi jo esivalmisteluja niin paljon, että suorastaan tärisi kanyylin laitossa. Voi tuota onnetonta reppanaa. Sitten lähdettiinkin autolla paikkaan, jossa kuvaaminen tapahtui. Siellä sitten Kaapo sai kanyyliin rauhoitusainetta ja nukahti nopeasti. Vaan kylläpä oli masentuneen ja alistuneen oloinen koira. Eihän se poloinen ymmärrä, miksi sitä koko ajan kiusataan kaikenlaisilla pistoksilla ja sorkkimisilla.

Kuvaus meni hyvin, Kaapo nukkui sikeästi. Näytti pieneltä godzillalta, kun katselimme kuvaruudusta kuvauksen etenemistä. Suu auki ja hampaat näkyvillä. Siellä putkessa poloinen joutui puolisen tuntia makaamaan. Eihän se koira tajunnut tapahtumasta tuon taivaallista. Tuttuun hajuun kyllä reagoi nuuskuttelemalla, kun laitoin käteni kuonon eteen kertoakseni, että lähellä ollaan, ei mitään hätää.
Kaapon niskaa. Nikamat näkyvät tässä kuvassa aika heikosti. Näyttäisi olevan sivukuva kaulasta.

Tässä kuvaa Kaapon vatsaontelosta. Sisäelimet kaikki oikeilla paikoillaan.. Ja tassut :)


Lopullinen lausunto tulee vasta perjantaina, mutta kuvauksen edetessä jo näki, tai siis ammattilainen näki, ettei siellä mitään erikoista nikamissa ollut. Mutta odotellaan nyt vielä perjantaita, jolloin kaksi eri lääkäriä lausuu kuvat.

Kaapolta tarkistettiin myös ne maksa-arvot, jotka kaksi viikkoa sitten olivat korkeat. Nyt Alat oli viiterajoissa, muistaakseni 75 oli lukema. Afoskin oli laskenut ja oli jo aivan siinä viiterajojen yläreunalla keikkumassa. JES!!! Mistäänhän emme voi tietää, mikä maksa-arvot nosti korkealle, mutta aivan sama, ne ovat nytten alhaalla ja Kaapokin saa nauttia nyt normaaleista eväistä pikkuhiljaa.

Tänään soittelin Kivuttomalle, että tahtoisin ne borrelioosikokeet ottaa uusiksi. Hölmöä, tiedän. Mutta silti vaivaa omaa päätäni ja haluan varmistaa, että ovat oikeasti negatiiviset. Samalla Kaapolle tehdään akupunktio. Eli nyt aloitetaan erilaiset hoidot. Enää ei mitään tutkimuksia toivottavasti tarvitse tehdä. Käymme akupunktiossa, hieronnassa ja laserhoidoissa, että niskan lihakset saataisiin kuntoon. Jos vika tosiaan on vain lihaksissa. Mutta jos niin on, niin miksi ne lihakset aina vaan uudestaan kipeytyvät??